Азис колабира! Вижте причината

Азис колабира! Вижте причината

Кралят на фолка Азис получи страшен удар от съдбата. Думите на близък до него човек го докараха до колапс.

В последно време костинбродският славей получи не един и два удара от съдбата. Първа сред приятелите му го напусна Николета Лозанова. Последваха я още много. Причината за това е ненавистта, която Васко предизвиква у колегите си. Той прекъсна връзките си с Мария, Десислава, Андреа, Китаеца и много други.

Последна в списъка му останала Преслава. Именно тя станала причина за конвулсиите му, пише KliukiNet. Двамата развалиха отношенията си, след като Азис записа два дуета с Мария, но не пожела да направи и една песен с Преслава.

Преди няколко дни в дома на Азис бил Ванко 1, който е последният верен човек до изпълнителя. Не се знае какво точно е казала чалгаджийката на ромския славей, но към шест сутринта Азис започнал да се тресе от нерви.

Ванко първоначално помислил, че се шегува. Кризата обаче била истинска и отнело много време, докато изпълнителят се възстанови. Конвулсиите отминали, но нараненото сърце продължава да кърви, сподели в свое интервю Азис. Той отказа да разкрие подробности от случилото се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати