Нова светска двойка! Фики Стораро заряза Преслава заради Николета

Нова светска двойка! Фики Стораро заряза Преслава заради Николета

Фики Стораро определено е един от най-големите плейбои в България. След като прекара през спалнята си върволица от красавици, днес леглото му топли най-желаната жена в родината.

За аферата между фолкпевицата Преслава и изпълнителя се говори отдавна. Оказва се обаче, че Фики е зарязал позорно добричлийката, за да бъде с доста по-добра партия - плеймейтката Николета Лозанова. Синът на Тони Стораро бил влюбен в нея още от снимките на съвместния им клип.

Още по време на заснемането на клипа към песента Секс за ден между Фики и Николета пламнала искрата. В една от сцените двамата бяха голи под душа и определено не останали безразлични един към друг. Едва преди месец обаче станала истинската заварка помежду им, пише Блиц.

Фики и Николета вече са доста повече от приятели, но предпочитат да запазят отношенията си в тайна. Въпреки това те все по-често се появяват заедно в столични заведения, което дава хляб за клюки. Говори се дори, че слуховете стигнали до ушите на Валери Божинов, който бил повече от бесен, въпреки че самият той има нова жена до себе си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати