Преслава, Софи, Тони и Фики Сторато с призовки за разпит! Вижте причината

Софи Маринова

Едни от най-големите звезди на фолка - Преслава, Софи Маринова, Фики и Тони Стораро, са привикани на разпит в прокуратурата. Причината е делото срещу кмета на с. Галиче Ценко Чоков.

Изпълнителите ще трябва да дадат показания относно близките си отношения с лидера на ДПС в Бяла Слатина Касъм Касъмов и кмета Чоков.

От профила на Софи Маринова в социалните мрежи става ясно, че тя и Касъмов са особено близки. Приятелството им датира от връзката ѝ с бизнесмена Петър, от чиито първи син по-късно роди. Тя често радвала родата в Галиче с песните си.

Освен това именно Софка пя за жителите на селото, когато Чоков спечели поредния си и най-вероятно последен мандат. На снимките от събитието се вижда как скандалният кмет бута тлъсти пачки в пазвата ѝ, пише БиЛайф.

Покрай ромската перла и други изпълнители станали приближени до Касъмов и Чоков. Освен Преслава лични приятели на скандалните политици станали Тони Стораро и синът му Фики. Семействата на Стораро и кметът дори прекарвали заедно ваканциите си и повечето празници.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати