Ужас! Любовницата на Мохамед Али продава негови секс записи

Мохамед Али

Любовницата на Мохамед Али, Барбара Менса, продава на търг секс записи на звездата. Тя твърди, че дъщеря ѝ е дете именно от връзката ѝ с легендарния боксьор, който почина наскоро.

70-годишната жена поиска сумата от 100 000 долара за записи, на които твърди, че има сцени с Али. На тях той прави секс с различни момичета. Пред Съндей Пийпъл тя обяви, че е наясно със стойността на притежанието си и ще се старае да вземе колкото се може повече.

По думите на жената кадрите са от т.нар. гъмбо партита, които Али редовно организирал след боевете си. На лентата се виждало как трикратният световен шампион, няколко други мъже и 12 красавици правят групов секс.

За връзката с Мохамед Барбара бе категорична, че не е била тайна. Тя родила от него дъщеря си Киурсти, която днес е на 35 години. Боксьорът редовно посещавал дъщеря си до 5 годишна-възраст, докато не научила съпругата му Лони.

Тя се погрижила Мохамед Али да прекъсне всякакви връзки с нея и майка ѝ. Въпреки това по думите на Менса съществува акт за бащинство от 1988-та година, който доказва твърдението ѝ.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари