Шок! Лора Караджова напращя гърди като чалгаджийка

Лора Караджова

Певицата Лора Караджова продължава да шокира обществото. Младата майка наля солидно количество силикон и заприлича на чалга изпълнителка.

Решенията на Караджова като родител са твърде шокиращи. Хип-хоп изпълнителката цъфна с напращяла гръд в новия си клип и предизвика опулените погледи на феновете си, пише КлюкиБг.

Новата песен на Караджова се казва Една на милион. В нея тя пее в дует с рапъра Бобо. Вместо нов летен хит обаче, клипът към нея прилича на тези от Планета. През цялото време Лора тресе големи гърди пред камерата, въргаля се върху скъпа яхта и явно иска да демонстрира охолен живот.

Докато някои укориха Лора, че се е подвела по модата на чалгаджийките, други видяха съвсем различна причина за нестандартното ѝ решение. В светските среди отдавна се говори, че бащата на детето ѝ Валентин Славов не спирал да ѝ повтаря, че липсата на големи гърди е единствения ѝ недостатък.

След раждането и кърменето положението явно се е усложнило и Караджова е взела кардинални мерки, за да задържи интереса на половинката си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати