Ани Цолова е пред развод! Водещата се срива

Ани Цолова

Водещата Ани Цолова се срива бавно и сигурно. Извън екрана тя прилича повече на изтормозена от живота домакиня, отколкото на представителна говорителка и телевизионна звезда.

Зад камерите в телевизията все по-често се прокрадва слухът, че Цолова е пред развод със съпруга си, операторът Васил Мичев – Графа. Двамата са женени от 10 години.

Графа е доста по-голям от Цолова. В последните години той съвсем загубил интереса към семейството. След работа се прибирал в дома сам за да се преоблече и да отиде на риба, на палатка или някъде другаде с приятелите си.

Ани едва издържала на положението в дома си. Тя била тази, която не само се грижела за общото им дете, но и плащала прескъпата ипотека на луксозната им къща в кв. Драгалевци. Графа не давал пари дори за разходите или храната в дома, пише СлаваБг.

До момента водещата на няколко пъти е била на косъм от това да сложи край на брака си. Цолова обаче всеки път прощавала на мъжа си в името на детето и семейните ценности, които Графа постоянно погазвал. Този път ситуацията отново е критична и не се знае какъв ще е нейният изход.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катя
Катя
21.06.2016 17:47
Няма по-лошо от това, жена да издържа мъж. Бягай Ани, докато си млада и още те харесват. Не си губи младостта: по-хубав, по-млад и по-можещ ще намериш! Успех!
5
0