ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Невена Цонева съсипа Слави Трифонов

Невена Цонева съсипа Слави Трифонов

Невена Цонева съсипа Слави Трифонов
Снимка: fb профил

Певицата Невена Цонева е на път да съсипе Слави Трифонов. Искането ѝ е на път да разбие екипа на Ку-ку бенд, който е неговото единствено семейство.

Изпълнителката, която е откритие именно на Слави, е на път да отмъкне един от най-добрите му музиканти. Невена е омъжена за барабаниста Венко, а в последно време двамата все по-често имат общи изяви. Някои дори ги определят като новите Елица и Стунджи, пише КлюкиБг.

Венелин все още не е взел решението да напусне Дългия. Ку-ку бенд винаги е бил едно голямо семейство, а напускането му ще се приеме най-малкото като предателство.

Ако Невена пожелае обаче, барабанистът със сигурност ще предприеме тази стъпка. Отдавна се говори, че Венко е мъж под чехъл и изпълнява всяка заръка на жена си. В същото време е известно, че Невена и Слави са във влошени отношения, след неразбирателство относно участието ѝ в Гласът на България.

Тогава тя се разсърди на водещия и му направи напук, като записа парче със Светозар Христов и го промотира в конкурентната Нова телевизия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати