ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Драго Чая и Васко Кеца – любовници!

Драго Чая и Васко Кеца – любовници!

Драго Чая и Васко Кеца – любовници!

Васил Найденов се сдоби с неподозиран желаещ за сърцето му. Той и Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, бяха засечени в опасна близост един до друг.

В последните дни в медийното пространство витае слух, че между двамата предполагаеми хомосексуалисти се е породил пламък, иницииран именно от Чая. Ориентацията му е спорна от години. Найденов от своя страна от години има не особено прикрита връзка с импресариото си Ивайло.

Оказва се, че въпреки това Драго има сериозно намерениe към певеца. Той е решен да се отърка в Найденов, за да си уреди живота оттук нататък. От известно време насам Драганов е в доста неизгодно положение.

Той се скара с Лили Иванова, която му бе най-голям гръб в живота. Приятелите му Катя и Здравко от Ритон не могат да му донесат ползите и изявите, за които мечтае, затова решил да се усуче около Васко Кеца, пише КлюкиБг.

Лошото е, че Чая иска не само професионални отношения с Кеца. Приближени до Васко са убедени, че той няма да погледне на водещия по друг начин, освен като на приятел. Зачестилите им срещи в последно време и все по-интимното им държание обаче могат да променят нещата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати