Скандал! Фолкпевица преспа с Гонзо

Скандал! Фолкпевица преспа с Гонзо

Името на футболиста Георги Иванов – Гонзо периодично се свързва с известни и красиви дами. В последно време той явно доста е свалил летвата, след като стана ясно, че дели леглото си с фолкпевици.

Гонзо бе забъркан в горещ секс скандал с популярната в близко минало певица Джина Стоева. Двамата са изловени в горещ момент преди няколко дни, пише Всеки ден.

Джина и Георги се отдали на плътските си нужди на центъра на София, пред изумените погледи на гражданите. Оказва се, че двамата са видени да правят секс на не особено оживен и тъмен паркинг в кола.

Те дори не се прикривали и изобщо не се притеснявали от евентуалните глоби за неприлично поведение на публично място. Явно са разчитали никой да не минава по това време оттам, споделят потресените очевидци.

Забивката на Гонзо е потресаваща. Връзката му с Джина надали е сериозна, след като двамата дори не са стигнали до хотел. Съпругата му Мариета е свикнала с изневерите му. Досега обаче любовниците му до една са били класни. След като подаде оставка като спортен директор на Левски обаче, явно и в любовта е минал в B-група.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати