ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Шок! Кралят на фолка с опит за самоубийство

Шок! Кралят на фолка с опит за самоубийство

Шок! Кралят на фолка с опит за самоубийство

Кралят на попфолка Азис шокира всички. Оказва се, че в главата му от години се въртят смъртоносни мисли.

Когато малкият Васил бил пети клас, който бил и последният, който завършил, той направил неуспешен опит за самоубийство. При завършването Азис се оказал на последно място в цялото училище по оценки. Той толкова се страхувал от реакцията на строгата си майка, че се нагълтал с всички хапчета, които намерил в дома си.

За щастие Азис приел витамини и аналгетици, които не могат да доведат до фатален край. Когато майка му се прибрала и научила какво е направил синът ѝ, дори не се трогнала. Студеното ѝ отношение накарало майка и син да развалят отношенията си завинаги. Оттогава Азис търси утеха в по-зрелите жени, каквато е и жена му Гала.

Днес Азис е един от най-успешните хора у нас. Психиката му обаче все още е лабилна. Последният път, когато изпаднал в нервна криза, бил съвсем наскоро. Стресът от предателството на приятелката му Преслава го подтикнал към нервни конвулсии.

Съдбата отново била на страната на Азис, защото до него бил Ванко 1, който останал за през нощта да го успокои. Оттогава жестока депресия тресе Азис. Той се е затворил в дома си и дори не вдига пердетата, за да влиза светлина.

В дома му обаче всеки ден има по някой негов близък. Приятелите на Азис са решени да не го оставят сам дори за нощ, за да не се повтори случката от детството му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати