Скандал! Анита Мейзер снимала палави филми

Анита Мейзер

Скандалната миска Анита Мейзер лъсна в скандално порно. Оказва се, че когато е била прясна емигрантка в САЩ, тя е правила доста непристойни неща, за да се издържа.

Когато пристигнала в Америка, настоящата миска нямала пари и се принуждавала да участва в нискобюджетни порно филми. Това споделят нейни близки познати, които често се присмивали зад гърба ѝ. Днес Анита не спира да говори за лъскавия си живот в САЩ, но за миналото си и дума не обелва.

В свои интервюта Анита винаги е казвала, че в Америка е започнала като келнерка. Тя обаче спестявала пикантната информация, че в свободното си време охкала и пъшкала пред камерата за някой и друг долар, пише СлаваБг.

Мейзер влиза в процъфтяващата порно индустрия в средата на 90-те. Тя се явява на кастинг в слабо известна продуцентска къща за филми за възрастни в Калифорния. Заплащането обаче било добро, а снимките течели по всички установени правила.

Първоначалният хонорар на Анита бил 1 000 на ден, но след като навлязла в занаята и захвърлила задръжките, започнала да участва в по-добре заплатени продукции. След като натрупала достатъчно спестявания, Мейзер се оттеглила.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати