Ужас! Отвлякоха дъщерята на Юксел Кадриев в Сърбия

Ужас! Отвлякоха дъщерята на Юксел Кадриев в Сърбия
Снимка: kliuki-net

Водещият Юксел Кадриев е в шок. Дъщеря му бе брутално отвлечена в Сърбия неговата бивша съпруга – Бонка Георгиева.

Войната между бившите съпрузи достигна до нови висоти. В нея те замесиха и дъщеря си Габриела. Детето доскоро не искаше и да чуе за майка си, а преди дни скоростно се изнесе при нея и новия ѝ съпруг в Сърбия. Кадриев е убеден, че Бонка е отвлякла дъщеря му с умело заплетена интрига.

През последните години между Габриела и майка ѝ се водеше студена война. Оперната певица бе зарязала дъщеря си и дори не знаеше къде учи. Момичето ѝ отговори със същото.

Всичко бе прекъснато с изненадващо посещение на детето в Сърбия. Оказва се, че момичето дори не знаело за вече състоялата се сватба на майка ѝ. Въпреки това се съгласила да отиде на гости и била удивена от лукса, в който майка ѝ живее, пише КлюкиБг.

Габриела се върнала у нас с коренно променено мнение. Съпругът на майка ѝ всячески се опитвал да купи любовта ѝ. Той ѝ купил скъпи дрешки, скутер и постоянно я водел на луксозни места.

Габи се прибрала скоростно у нас, събрала си багажа и се върнала при майка си. Кадриев бил бесен, че след толкова години, през които се е грижел за нея, дъщеря му с лека ръка заминала да се глези при новия си татко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати