Слави прави собствена телевизия

Слави Трифонов
Снимка: Шоуто на Слави

Шоуменът Слави Трифонов е решен да прави собствена телевизия. Наред с намерението му да влиза в политиката, той ще стане вторият човек със собствена медия в парламента след Волен Сидеров.

Трифонов сам призна, че идеята не му е чужда. При разговора си с Иван Гарелов, с когото обсъждаха ситуацията в Турция, Слави бе лаконичен. Той обясни на журналиста, че в миналото е имал идея за собствена телевизия. Феновете на Трифонов обаче подозират, че тя се е завърнала с пълна сила, особено като се има предвид, че договорът на Дългия с бТВ изтича този септември, пише СлаваБг.

Отдавна се говори, че на Слави му е писнало да се съобразява с чужди изисквания. Той все още не е решил дали ще подписва нов контракт с досегашните си шефове или ще излезе на свободния медиен пазар.

Предвид биографията му, той е напълно готов да направи решаващата крачка към самостоятелен тв канал. Финансовият въпрос също не е проблем. Не се знае обаче дали Слави ще има потенциала да победи лидерите на пазара в момента – бТВ и Нова тв.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати