Спипаха ги! Криско и Ася никога не са били заедно

Криско и Ася Капчикова
Снимка: facebook-profil

Криско и Ася Капчикова излъгаха всички. Рапарът и плеймейтката никога не са били гаджета, всичко е било сделка.

Преди дни двойката обяви, че се разделя. Оказва се обаче, че Криско и Ася никога не са били заедно. Капчикова има истинска връзка с бизнесмена Иван.

Криско и Капчикова са били интимни, но само за нощ. След това решили, че имат взаимна изгода да си направят мащабна ПР-акция, като се представят за гаджета. Всичко вървяло перфектно, докато красавицата не си намерила истински приятел, пише Шоу.

Мъжът, който откраднал сърцето на Ася, се казва Иван и, противно на очакванията, е на 32-годишна възраст. С плеймейтката дори живеели заедно в общото им жилище.

Ася покани гостите в Черешката на тортата, въпреки че и Криско често се появявал там. Преди две седмици обаче се случило нещо странно – Иван зарязал Ася, но ѝ оставил не само жилището, но и колата - марка Мерцедес, и скъпия телефон, които ѝ подарил преди това.

В същото време обаче я заплашил, че ще разкаже на медиите за лъжата ѝ с рапъра. Така тя се принудила да приключи с фалшивата връзка и да отпраши към Слънчев бряг, където да заработва лятото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати