Ники Кънчев изтрещя! Врътна стриптийз в столичен парк

Ники Кънчев

Истинско зрелище спретна телевизионерът и радиоводещ Ники Кънчев заради бас с колеги. Господин Стани богат се съблече посред бял ден в един от най-посещаваните софийски паркове и след като направи стриптийз пред насядалите по пейките баби, си изпра ризата в близкия фонтан, а после я облече, разказват свидетели.

Пикантната случка се разиграла преди дни, когато Кънчев и колегите му от Дарик минавали покрай столичния парк Заимов по време на обедната си почивка.

Всичко в компанията изглеждало привидно спокойно, когато внезапно Ники скочил като попарен и започнал да прави стриптийз под звуците на парчето You Can Leave Your Hat On, явяващо се нещо като химн на танците за възрастни.

След това той намигнал палаво на втренчените в него възрастни столичанки и се запътил към близкия фонтант, където натопил ризата си и отново я облякъл.

Поведението на Кънчев силно изненадало намиращи се по това време в парка столичани, които така и не могли да разберат каква е причината за държанието му.

Хора от екипа на радиоводещия обаче издават пред ВсекиденКом, че Ники склонил да се разсъблече заради бас. Така той успял не само да изненада колегите си, но и да си спечели безплатен обяд до края на месеца.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати