Леле, майко! Преслава пръска мъдрост в социалните мрежи

Преслава

Фолкпевицата Преслава гони Хорхе Букай и Паулу Коелю по мъдрост. Вместо секси селфита в последно време тя не спира да пуска умни мисли, сентенции и съвети за живота в личния си профил в социалната мрежа.

Философските мисли определено не са сред нещата, които прилягат на една фолкпевица.

Не позволявай на света да скрие усмивката ти... Използвай я, за да го промениш – това написа преди дни Преси над ухилената си снимка от плажа.

На рождения си ден пък сподели с феновете си: Всичко съм и съм добре. Малко сама, малко щастлива, малко усмихната, малко сърдита, малко красива. Тук съм и живея, живея с цялата мен. Колко хора могат да го кажат? Трябва да си луд, за да живееш, да гориш и да летиш. Да се смееш силно, а и понякога да плачеш, дори ей така, без нищо. Когато се будиш, пак да се смееш, да искаш да гориш, отново и отново, за всичко и за всеки. Да не ти пука от никой и нищо. Защото само лудите живеят. Само те истински летят, пише Лайфстайл.

Умозаключенията на Преслава вече притесняват феновете ѝ. Те се чудят дали те се дължат на просветление или са насочени към някого. Но определено са нетипични за Преслава и прилягат повече на писатели от ранга на Хорхе Букак. Няма да е чудно, ако точно оттам ги взима.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати