Десислава прости на сестра си жестоко предателство

Десислава
Снимка: facebook-profil

Фолкпевицата Десислава най-после се сдобри със сестра си. Две години двете не си говореха. Причината бе повече от грозна – Ния преспа с голямата любов на Деси.

Бившият на Десислава, футболистът Галин Иванов, се оказал доста палав. След кратка авантюра с певицата, той прелъстил и сестра ѝ Ния. В родния им град Раднево се говори, че скандалът между двете бил грандиозен.

След като разбрала за предателството, Деси се разсърдила не само на Галин, а и на сестра си. Интересното е, че случката се разиграла, след като певицата се раздели с дългогодишния си приятел Зарко. Тогава тя се върна в обятията на Иванов, но само за няколко вечери. Дни по-късно той се озовал в леглото на сестра ѝ Ния, пише ХотАрена.

Деси била толкова бясна на сестра си, че дори отказала да се прибере в Раднево за Коледа. Заради изостреното положение тя дори спряла да говори на другата си сестра – Ина. Откакто е с Благой Нахденов обаче, сърцето на Деси се е размекнало и не само се е сдобрила със семейството, а и отново е започнала да ги издържа.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати