Гери-Никол отказа на Слави

Гери-Никол

Певицата Гери-Никол видна мерник на телевизионния водещ Слави Трифонов. След като му отказала интимност, той ѝ се присмя в предаването си.

Трифонов не спира да си печели врагове. Уж заклет моралист, той пожелал да опита от креватните движения на непълнолетната Гери-Никол. След като 17-годишното момиче му отказало обаче, решил да ѝ се подиграе в шоуто си.

Слави Трифонов
Снимка: Шоуто на Слави

При гостуването на изпълнителката в шоуто учиндолецът не спря да повтаря, че не вярва на Гери, че не е била интимна с мъж. Той се подигра на задните ѝ части, на таланта ѝ, както и на приятеля ѝ, който уж не ѝ е приятел и май си пада по мъже, пише КлюкиБг.

Варненката е извън кожата си от ярост. Тя не искала да минава през леглото на Слави, защото ако баща ѝ научи, може да стане много лошо. След гаврата обаче тя обмисляла дали наистина да не сподели на родителите си и само да гледа как други наказват Дългия за наглостта му.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катя
Катя
19.07.2016 16:30
Гери не е първата, на която Слави се подиграва. Навремето беше погнал Лили Иванова. Но такова си е момчето - от Плевен, манталитета му е такъв. Винаги съм се чудила как е възможно толкова години да води всяка нощ предаване???
Кой всъщност го харесва и му повишава рейтинга?
3
1