ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Тъжен рожден ден очаква Веселин Маринов

Тъжен рожден ден очаква Веселин Маринов

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k464
Веселин Маринов
Снимка: ANONYM

Певецът на народа Веселин Маринов бавно и сигурно бива завладян от самотата. На 4-ти август той ще стане на 55 години. Това обаче ще е най-тъжният празник в живота му.

Дни преди рождения си ден Веско Маринов не може да си намери място от мъка. Настроението му не е помрачено от Сатурнова дупка, а от нещо много по-страшно. За пръв път от много години певецът ще духне свещичките без жена до себе си.

Заради липсата на гадже Веско се е зарекъл да посрещне рождения си ден с мъжка компания. Близките му приятели ще зарежат жените си и ще му правят компания, докато теши мъката си в алкохол. След това Маринов ще организира и друг купон, на който ще бъдат поканени всичките му приятели, включително и тези от женски пол. Веселбата обаче ще бъде отложена за септември, когато всички се завръщат в столицата, пише КлюкиБг.

В края на ноември пред Веселин Маринов предстои и друго грандиозно събитие – 35 години на сцена, което ще отбележи с грандиозен концерт. Въпреки предстоящите положителни събития обаче липсата на жена не му давала мира.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest