Мария Силвестър се срина! Вижте ужаса, в който живее

Мария Силвестър се срина! Вижте ужаса, в който живее

Чаровната водеща Мария Силвестър изобщо не е добре. Състоянието ѝ не е ново, но от известно време преминава границата на нормалното.

Мария определено не е на себе си след като се разведе с актьора Силвестър Силвестров. Той ѝ изневери по най-грозния начин и разби сърцето ѝ. Оттогава у Мария се е настанило постоянно недоверие в мъжете, комбинирано със задълбочаваща се депресия.

Семейството и приятелите помогнали на Мария да се справи с депресивното състояние, но фобията останала. Госпожа Силвестър до толкова не понасяла мъжете, че дори отказвала да разговаря с представители на силния пол, пише СлаваБг.

За втора поредна година Мария замина с женска компания на море. Днес тя почива на родното Черноморие с най-добрата си приятелка. Това породи слухове, че водещата е минала на другия бряг.

Истината обаче се оказа друга – тя просто не понася мъжкия пол. Единственият, когото боготвори, е синът ѝ Давид. Лошото е, че с времето вместо да се подобри, състоянието ѝ се влошава и тя става все по-агресивна и войнствена. А така определено няма да открие половинката си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати