Стиснатите звезди на плажа

Преслава

Родните знаменитости затегнаха коланите. За разлика от много години насам, едни от най-успешните ни звезди предпочетоха евтиния плаж.

Най-оборотната певица на Пайнер определено е Преслава. Тя обаче се оказа и най-стисната и днес почива на скромния курорт Равда. Тя е там със сестра си, която от години е свикнала певицата да ѝ плаща сметките.

Може би и това е причината за затягането на коланите. Екзотичните дестинации тази година са мит за Преслава, тъй като до нея няма богат мъж, който да плаща.

Друга родна знаменитост, предпочела да спести някой лев, е Десислава. Тя е на море с младото си гадже на Слънчев бряг. За да не дава баснословни суми за отмората си обаче тя предпочита да пести от шезлонги и чадъри. Така двамата с Малката Кобра могат да бъдат забелязани излегнати директно на пясъка върху кърпите си, под жарките лъчи на слънцето, пише КлюкиНет.

Трето място по стиснатост държи Емилия. Бременната жена на Коко Динев е избрала три дестинации – Сандански, Гълъбово и София и явно пести за бебето.

Джена пък е с новия си мъж в Гърция, където цените в момента са ударили дъното и всеки средностатистически българин може да си позволи. Фрапиращото е, че за медения си месец Джена и Наско са избрали бунгало.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати