Димитър Рачков и Мария Игнатова са окончателно разделени

Димитър Рачков и Мария Игнатова са окончателно разделени

Двойката на Господари на ефира се разпадна. Димитър Рачков и Мария Игнатова окончателно са приключили връзката си. Причината са серия от изневери и то от двете страни.

Мария и Рачков не се разбират от много време. Двойката е решила да спре с непрестанните скъсвания и събирания и да си каже Сбогом завинаги. Това стана ясно на рождения ден на рождения ден на Кремена Халваджиян.

На лъскавото парти Мария Игнатова пристигна сама. Колкото и скарани да са били досега, тя и колегата ѝ никога не са се появявали сами. До края на събитието Димитър Рачков така и не дойде. Запитана за отсъствието му, водещата избягваше темата, а зад широката ѝ усмивка се криеше тъга, пише Лайфстайл.

За раздяла се говори отдавна. Слуховете носят, че русокосата Мария има тайна афера с Магърдич Халваджиян, за което съпругата му Кремена знае, но няма нищо против.

Освен с него тя поддържала отношения и с популярен банкер, също женен, който бил и на партито на Кремена. За Рачков пък се говореше, че е имал взимане-даване с Преслава.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати