ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Всички мразят Преслава

Всички мразят Преслава

Преслава

Фоклпевицата Преслава безспорно е най-мразената певица в Пайнер. Приятелите ѝ в родните музикални среди се броят на пръсти.

Анелия е поредната певица, която не питае особено топли чувства към колежката си от Добрич. В лични разговори тя дори използвала нецензурни думи срещу нея.

Причини за омразата на Анелия определено не липсват. Тя била бясна, че въпреки усилията, които полага, така и не успява да се домогне до престижните награди, които Преслава всяка година обира. Всичко обаче започва далеч зад професионалните конфликти, пише КлюкиБг.

Преди години, след като заряза Анелия и взе Емилия, Коко Динев имаше афера именно с Преслава. Тогава Анелия се радваше, че тя не е единствената наранена от бизнесмена.

Когато обаче той ѝ купи апартамент в Пловдив, Анелия побесня. Вместо на дъщеря ни той купува апартаменти на любовницата си – негодувала Анелия.

А поредното доказателство за всеобщата омраза към Преслава е фактът, че на рождения ѝ ден от колегите ѝ дойдоха само Софи Маринова и Фики, за когото пък се говори, че ѝ е любовник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати