Зара не може да повярва! Думите на Христо Сираков я вцепениха

Зара

Риалити героинята Зара, станала известна с участието си в първия сезон на Биг Брадър в България, е в шок. Обаждане на бившия ѝ любовник Христо Сираков я остави без думи.

Днес Зара вече е омъжена жена. Само преди няколко месеца тя каза заветното Да на австралиеца Ерик Уотсън, с когото днес живее в Дубай. Младежът се грижи за нея като за принцеса.

Щастието на Зара обаче не изкара дълго. Преди дни тя получила шокиращо обаждане от бившия си любовник Христо Сираков. В слушалката тя чула думите Липсваш ли.

Оказва се, че брадърката не само е минала през леглото му, а е сред малкото, които са останали в сърцето му. След като я видял щастлива и омъжена, бизнесменът осъзнал, че е луд по нея, пише СлаваБг.

Според приближени до Сираков годинките си казват думата. Той е предприел отчаяни опити с бившите си, защото никой вече не го иска. А може и наистина да обича Зара.

Каквато и да е истината обаче, обаждането му определено я разстроило и хвърлило в размисли за живота. От обкръжението на Зара обаче са категорични, че тя за нищо на света няма да остави Ерик, за да се върне в България при застаряващия Сираков.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати