Лили Иванова отвори третото си око

Лили Иванова

Лили Иванова, вечната прима на българската естрадна музика, има отворено трето око. С него тя вижда в бъдещето и настоящето.

Иванова разбира за способностите си още през 60-те години на миналия век. Тогава тя работи като медицинска сестра в родния Кубрат.

Там нейна колежка е ясновидката Вера Кочовска, която ѝ разкрива тайнствените способности, с които е надарена. Според колежките ѝ от онези времена Лили е имала данните за перфектния доктор, но избрала друго поприще на изява, пише КлюкиБг.

За способностите си легендарната изпълнителка говори само пред най-близките си. Вътрешният глас ѝ подсказал да поеме по музикалния път.

Тя е имала чести срещи и с баба Ванга, която наричала своя втора майка. Тя научила Иванова да развива способностите си с медитация, точно както превела и Людмила Живкова. Говори се, че от Ванга Лили е получила черно пророчество.

Певицата поискала да узнае датата и часа на своята смърт. Молбата ѝ била удовлетворена. Лили Иванова обаче не се притеснява от този момент, тъй като знае, че след смъртта я чака нов живот.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати