ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Калин Терзийски: Елен ме предаде

Калин Терзийски: Елен ме предаде

Калин Терзийски
Снимка: fb-profil

Калин Терзийски не може да повярва на случващото се в живота му. Връзката му е Елен Колева приключи толкова скоростно, колкото и започна. С това обаче той отново остана и без доходи.

Писателят бил истински влюбен в Елен. С приключването на отношенията им той може и да си отдъхне от тормоза на бившия ѝ Сашо Майонезата и вече да продава творбите си без проблем. Те обаче не са особено търсени. В същото време сърцето му е разбито.

Калин не спирал да обвинява Елен в предателство. Той се чувстват изигран и измамен. Именно актрисата бе причината работата му да не върви добре. Бившият ѝ Александър Найденов направи всичко възможно Калин да не продава книгите си, за да стои Елен в немотия. Не стига това, а в крайна сметка именно актрисата заряза писателя, пише КлюкиБг.

Говореше се, че Елен е напуснала Калин заради алкохолната му зависимост. Все по-упорито се шушука обаче, че причина за това била липсата на финанси, която писателят все по-често изпитвал. Каквато и да е истината, Терзийски няма лесно да забрави за предателството.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати