Тачо в алкохолен дилириум от седмици

Жени Калканджиева и Тачо

Мъжът на Жени Калканджиева Тачо не е изтрезнявал от седмици. Той се подвизава на морето, където често му се случва да нощува на плажа.

Тачо не спира да се налива. Дори аверите му за по чашка са вдигнали ръце от него. Причината е, че той отдавна привършил парите и не спирал да ги муфти за по малко храна и много алкохол.

Съпругът на Калканджиева обаче не мисли да спира. Той прекарва лятото си на Лозенец в пълен алкохолен делириум и надали има и ден, в който да не е бил пиян.

Събуждането на Тачо върви ръка за ръка с бира. Обедно време той вече е на твърдо, а вечерта завършва с обиколка на най-оборотните плажни заведения. Там задължително намира по някой познат, който да го черпи до безпаметност. Никой не смее да го изгони, защото всички са наясно, че Тачо е ударил дъното. Самият той не искал да говори нито за проблемите си с Жени, нито за тези с алкохола, пише СлаваБг.

Още по-притеснителното в случая е, че мъжът не е отседнал никъде. Той нощува на шезлонгите по плажовете, а дрехите държи в колата си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати