ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Зорница Линдарева се заключи в тях. Вижте защо

Зорница Линдарева се заключи в тях. Вижте защо

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k463
Зорница Линдарева

Моделката Зорница Линдарева не излиза от дома си. Тя се е поставила под доброволен домашен арест. Причината е обезобразеното ѝ лице.

Линдарева се е подложила на пластична операция на лицето. За съжаление резултатът е потресаващ. Зорница е изпаднала в истинска депресия и дори е изтрила профилите си в социалните мрежи.

Лифтинг на лицето, целящ да изглади несъществуващите бръчки по лицето на моделката, е съсипал кожата ѝ. Бившата любовница на Тачо има много подобрения по себе си, но това определено не е от най-успешните.

Малцина са тези, които успели да видят Зори след интервенцията. Те споделят, че гледката е наистина стряскаща. Лицето на 34-годишната бръмчалка е изцяло изкривено и прилича на мумия, пише КлюкиБг.

Манията на Линдарева по корекциите е пословична. Комплексирана от пълничкия си период в миналото, тя слага силикон в гърдите си още като малка. Следват редица подобрения, едно от които е премахване на ребрата за по-тънка талия. Манията ѝ по корекциите обаче премина всички граници и днес е довела до нейното пълно обезобразяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest