Ники Михайлов стана Ерген на годината

Ники Михайлов

Ники Михайлов стана Ерген на годината в категория Спорт. Надминавайки редица родни мачовци, той определено е заслужил приза.

Синът на Боби Михайлов определено има повече завоевания в леглото, отколкото на терена. В надпреварата вратарят надмина най-големите си конкуренти – Валери Божинов и Григор Димитров. И докато някои се чудят с какво друго освен с пари може Ники да омае дамите, поглед към секс тефтерчето му разкрива пикантни подробности около личния му живот.

Издигналият се до националния отбор благодарение на протекцията на баща си футболист напомни за славните времена, когато бе един от най-желаните мъже в България. След като бе окичен с приза Ерген на годината, той призна, че да си най-желаният е въпрос на голям талант, пише КлюкиБг.

Секс кариерата на Михайлов започва, когато е на 17 години. Тогава той е омаян от щерката на Наско Сираков, която му е кака. След кратка афера двамата се разделят. През леглото на Мамин Ники минават Миглена Христова, Ралица Тошкова, а след това и сестрата на Владимир Арабаджиев – Александра.

Няма човек, който да не знае за връзките му с вечните врагове – Николета Лозанова и Алисия. Днес вратарят не е във връзка, но през леглото му редовно наминава по някоя и друга красавица.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари