Изнудват Емануела с мръсно порно

Емануела

Фолкпевицата Емануела е подложена на рекет. Фолкпевицата е изправена пред избор – или плаща, или става поредната певица с онлайн порно клипче.

Публичен позор – с това заплашват непознатите рекетьори фолкпевицата Емануела. Те са се добрали до телефона ѝ, който тя търси публично от дни. Не се знае дали са го откраднали или случайно е попаднал в ръцете им, но пикантните клипчета в него са станали причина за изнудване.

Изнудвачите искат от Еми 50 бона в брой. Самата Емануела се оплака, че в телефона си е имала строго конфиденциална информация, под формата на снимки, клипчета и текстове на пени. Явно не творчеството ѝ обаче може да предизвика интерес, ако се появи публично, пише СлаваБг.

Оказва се, че в телефона си Емануела пази клипчета с откровено порно съдържание. Въпреки искрените ѝ молби който намери мобилното устройство, да ѝ го върне, то стана повод да я нападнат и изнудват.

Неизвестен мъж, който явно е открил телефона, ѝ писал в социалната мрежа и я посъветвал добре да си помисли какво ще стане, ако клиповете с порно изпълненията ѝ станат публично достояние. Говори се, че Еми има цяла колекция от клипчета, тъй като обичала да документира актовете си с всеки един партньор.

Проблемът е, че някои от мъжете във видеата са женени. Но реакцията не закъсня и своенравната брюнетка избухна: За този, който ми е намерил телефона и се опитва да ме поизнудва, мога да цитирам част от песен: Всичките да го духат! Пускай каквото искаш!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати