Любо Нейков следва примера на Люси Иларионов

Любо Нейков

Любо Нейков следва примера на Люси Иларионов. Актьорът ще се подложи на операция, с която ще премахне голяма част от теглото си.

Люси Иларионов повлече крак и редица родни знаменитости са решени да се оперират, за да се вталят. Поредният, привлечен от манията, е Любо Нейков, който от години страда от проблеми с килограмите.

Нейков има много излишни мазнинки не само благодарение на огромните количества храна, с които се тъпче. От години той страда от мистериозна болест, която крие. Ако не отслабне скоростно обаче, го грози реалната опасност от инфаркт.

Собственият му брат почина от същото само преди година. Въпреки това, чак сега Любо се е светнал, че е време да се вземе в ръце, пише КлюкиБг.

Родственикът на актьора си отиде на 44 години – точно толкова, на колкото е Любо в момента. Той е започнал редовно да си прави изследвания, които всеки път показвали едно и също – високо кръвно и съвет от лекарите да отслабне.

След като нито една диета не помогнала, надежда той видял в скоростното отслабване на продуцента Иларионов. Нейков се притеснявал да му отрежат корема, но друг вариант просто нямало.

Той бил изумен как Люси скоростно свали 45 кг от теглото си и се замислил, че това е единственият начин да се справи с проблема, който застрашава живота му.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти