ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Анита Мейзер влиза в Къщата на Големия Брат?

Анита Мейзер влиза в Къщата на Големия Брат?

Анита Мейзер

Анита Мейзер, обвинена в убийството на мъжа си Николай Димов, влиза във ВИП Брадър. Продуцентът на предаването Нико Тупарев е впрегнал всичките си връзки, за да уреди преместването ѝ от затвора в изолираната от външния свят Къща на Големия Брат.

За момента връзките на Тупарев в съдебната система, колкото и сериозни да са, са безсилни. Анита остава в ареста, поне на този етап. За да стане риалити героиня, е необходимо да бъде пусната под гаранция или с мярка подписка. От предаването пък ще трябва да гарантират, че тя няма да ходи никъде и Големият Брат ще я наблюдава 24 часа в денонощието, пише Блиц.

Ако Мейзер влезе в шоуто, това ще е прецедент както за родината, така и за световната риалити история. Биг Брадър определено ще счупи всички рекорди по гледаемост и ще удари в земята всички конкуренти, най-големият от които е риалити предаването Фермата.

Анита определено ще засенчи останалите участници. Сред спряганите имена за съквартиранти се открояват тези на дългогодишните кулинари Иван Звездев и Ути Бъчваров, но те определено бледнеят пред една жена, обвинена в убийството на мъжа си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати