Джена влиза в затвора! Търси топ адвокати

Джена влиза в затвора! Търси топ адвокати

Фолкпевицата Джена е на път да влезе в затвора. Топ мастити адвокати са зад гърба на изпълнителката, която от скоро е част от семейството на Канарите.

Джена отново е в устата на хората. Новата ѝ песен, която се казва Дразни ме пак, бе свалена от музикалните канали. Причината е, че тя стана обект на спор за авторски права. Певицата е привикана като обвиняема в съда.

Турски автори са отправили обвинения срещу Джена, че е откраднала музиката им и я е използвала за направата на парчето. Това изобщо не е първият случай, в който чужди автори обвиняват певица от компания Пайнер, че ги е окрала. С Джена обаче е малко по-различно, пише България днес.

Оказва се, че Джена е изпаднала в истерия да не отиде в затвора. Това няма как да стане, като се има предвид, че никой не е пъхнат зад решетките, защото е откраднал песен. Даровитата изпълнителка обаче не искала и в досието ѝ да пише осъждана.

Поради това била готова да даде десетки левове на най-даровитите адвокати, които да я измъкнат. Тя е решена да наеме не един, а цял екип от защитници, които да я представляват в съда. Битката ще бъде жестока.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати