Албена Михова и Тони Димитрова стават рода

Албена Михова

Актрисата Албена Михова и певицата Тони Димитрова ще се сродят. Синът на Михова е забил дъщерята на Димитрова.

Двойката не крие връзката си, дори от именитите си майки. Дори напротив – те често се събират. Преди дни четиримата бяха на почивка в Бургас за уикенда.

Магдалена, дъщерята на Димитрова, е на 16 години. Доскоро тя бе пълничко дете, което обаче днес е разцъфтяло и се е превърнало в една истинска дама. Освен това Маги е наследила уникално веселия характер на майка си и има страхотно чувство за хумор.

Комбинацията се понравила на Мартин, който е син на Албена Михова. Той бързо загубил ума си по момичето и бил решен, че това е жената за него, пише СлаваБг.

Симпатичният Мартин искал да следва стъпките на майка си. Той мечтае да стане артист, но Албена се опитва да го разубеди. Маги също харесвала сцената и двойката определено има за какво да си говори. Общите интереси са ги сближили, а покрай тях и майките им са станали като сестри.

Двете имат обща съдба – те са самотни майки, които са отгледали децата си бе ничия подкрепа. И двете са в родния хайлайф, умело жонглирайки с родителските ангажименти и често налагащите се отсъствия от дома.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати