Нечувано! Вижте от какво лиши Миро Каризмата бъдещата си жена

Миро Каризмата

Миро от някогашния дует Каризма може и да се прави на голям романтик, но май хич не е по милите жестове. Певецът, за когото от години се говори, че тъче на два стана, лиши бъдещетата си съпруга от меден месец.

Говори се, че той и жената, с която уж от години имат интимна връзка, ще сключат брак тази неделя на любимия им гръцки остров Корфу. За разлика от повечето звездни двойки обаче, бъдещите младоженци няма да си подарят чуден меден месец и то именно заради Каризмата.

Певецът получил изкусително предложение за участие в чужбина и веднага пресметнал, че ще му е по-полезно да заработи някоя друга тлъста пачка пред това да се впуска в романтични почивки. Така любимата му Ели, която вече десетилетие чака той да склони да подпише, отново останала с пръст в уста.

Миро обаче се погрижил да обеди половинката си, че меденият месец може и да почака и двамата все пак стигнали до някакво споразумение, пише Всеки ден.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катя
Катя
27.08.2016 10:00
Някои правят голяма сватба и невероятен меден месец, но след няколко години се развеждат. Други ... без меден месец живеят до старини заедно. Това е по-важно!
0
0