Най-голямата тайна на Ася Капчикова е разкрита! Миската потъна от срам

Най-голямата тайна на Ася Капчикова е разкрита! Миската потъна от срам

Плеймейтката Ася Капчикова, която нашумя покрай връзката си с рапъра Криско, крие голяма тайна. Певицата се срамува ужасно много от произхода си и не иска никой да разбира за корените ѝ.

Откакто е под светлината на прожекторите, русокосата танцьорка разправя, че е от Девин. Истината обаче е малко по-различна и шокираща.

Запознати с живота на Капчикова издават, че тя всъщност е родом от село Ягодина, в което живеят основно българомохамедани. Оказва се, че бившата Крисковица е с помашки корени, но изобщо не иска да се сеща за този факт и прави всичко възможно, той да не се разчува много.

Затова и след като се преместила в София, променила някои факти от биографията си. Ася се притеснявала силно, че ако някой разбере истината, това може да затвори врати пред нея и тя да не се реализира така, както ѝ се ще, пише КлюкиБг.

Припомняме, че междувременно стана ясно участието на амбициозната миска в предаването Фермата. Според слуховете тя имала покана да се появи и във ВИП Брадър, но избрала конкурентния му формат, тъй като е по-екстремен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати