Скандалът на годината! Лудия репортер уличи публично гаджето си в изневяра

Даниел Петканов

Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер на Милен Цветков, направи скандално разкритие за бившата си приятелка Александра. Бъбривият чаровник сподели пост в социалните мрежи, от който стана ясно, че експоловинката му съвсем не е света вода ненапита, за каквато всички я мислят.

Припомняме, че по-рано тази година Дани и Алекс се изявиха в предаването Черешката на тортата, където изглеждаха по-влюбени от всякога, а младата дама с охота помагаше на своя партньор в кухнята.

Оказва се обаче, че старанието на Александра явно е било само за пред камерата, защото в действителност е въртяла мръсни игрички зад гърба на своя любим.

Според Дани по време на отношенията си с него тя е имала сексуална връзка с цели трима чужденци, а като основна причина за поведението ѝ той посочва неистовото ѝ желание да пробие.

По време на нашата „любов“ тя е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд. Разбирам я – млада е, иска да пробие, написа Петканов в официалния си профил във Фейсбук, като заедно с това качи някои доста горещи компрометиращи снимки на бившата си приятелка, с които предизвика вълна от възмущение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати