ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен Колева напуска първа Фермата?

Елен Колева напуска първа Фермата?

Елен Колева

Актрисата Елен Колева ще е първият участник, който ще напусне риалити предаването Фермата. То стартира в неделя, но много неподозирани истини излязоха на бял свят още днес.

Снимките на шоуто стартираха преди 10 дни. Причината Елен да напусне е сценарият. Тъй като Иван и Андрей са се зарекли никой да не си тръгва преди да отпадне по правилата, ще се наложи да изведат Колева ако не по собствено желание, то заради инсценирано припадане или нещо подобно.

Актрисата трябва скоростно да напусне, защото на 27-ми септември има премиера в Сълза и смях. Поради това всичко е нагласено.

Ясно е и кой ще е тарторът в първата седмица във Фермата, както и останалите в дъното на йерархията ратаи. Имената им поне засега се пазят в тайна. Знае се само, че шестима от звездните участници ще спят в специална къща за бедни, а за Фермера на седмица има отделна къща, пише Блиц.

Елен Колева ще дели един покрив, поне за малко, с редица други знаменитости. Сред известните имена са тези на бившия ѝ Калин Терзийски, Крум Савов, Ася Капчикова, Гери Дончева и рапърът Дий.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати