Краси Радков осъмна в районното

Краси Радков осъмна в районното

Актьорът Краси Радков осъмна в районното в Благоевград. Шефът му Слави Трифонов е сериозно притеснен да не опандизят един от най-добрите му актьори.

Шоуменът се оказа неволен участник в привидно криминално явление, превърнало се в държавен скандал. Той е бил привикан да дава обяснения относно кукерския курбан в село Черниче миналия месец. Там бизнесменът Методи Бачев направи скандални изказвания по адрес на премиера Бойко Борисов. Именно Радков му дал микрофона, но нямал и представа какво предстои, пише КлюкиБг.

Комикът свойски опитал да замаже положението с шеги, но не му се получило. След широкия обществен отзвук, който получи събитието, Краси получил обаждане от шефа на полицията в Благоевград. Той бил поканен на разпит.

Посещението в районното обаче не се оказал единствено и последвали още няколко срещи с органите на реда. Там Радков няколко пъти трябвало да обясни какво е видял и чул във въпросната вечер.

За момента за него няма да има последствия, но все още не е извън подозрение. Актьорът бил бесен не само защото нямал никаква вина за случилото се, но и защото в крайна сметка живеем в демократична държава и всеки може да си говори каквото си поиска.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати