ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Надя Иванова призна за Андрей и анорексията

Надя Иванова призна за Андрей и анорексията

Надя

Красивата водеща на предаването Елит, Надя Иванова, влезе в Къщата на Големия брат. Само дни след старта на шоуто стана ясно каква е причината за прекалено слабата ѝ фигура.

Надя определено е една от най-красивите участнички в риалити предаването, но слаботелесната ѝ фигура е направо плашеща. Състоянието ѝ е такова от близо две години, което говори за системен проблем. Причината за него се оказа раздялата ѝ с Андрей Арнаудов. Двамата се обичаха много, но водещият излъга красавицата. Въпреки че в началото ѝ обещаваше целия свят, когато тя поиска от него истинско семейство и деца, той избяга, припомня КлюкиБг.

Седмици след краха в отношенията си с Андрей Надя не сложила и хапка в устата си. Постепенно проблемът се задълбочил и Иванова застанала лице в лице с анорексията. Медици я поставили на специален хранителен режим, с който да се спаси от страшната болест. Тя успяла да я избегне, но проблемът със разклатеното здраве останал. Той е налице и днес. Иванова е с постоянно ниско кръвно и често ѝ се вие свят - следствие от прекалено слабата ѝ физика. С участието си във ВИП Брадър обаче тя е решена да постави едно ново начало.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати