ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Бащата на Азис отхвърлен от всички

Бащата на Азис отхвърлен от всички

Азис

Бащата на Азис, Троян Илиев, остана сам. След като звездният му син от няколко месеца живее в Турция, а жена му е във Виена, той живее сам в Костинброд.

Самотен в малката къщурка, бащата на Азис се грижи сам за себе си. Зад високите дувари на имота има още една постройка, която се дава под наем, но за момента е необитаема.

Майката на Азис от години живее във Виена. Гергина се прибира само за по месец в родината, след което отново изоставя съпруга си. Ромският славей, от своя страна, все по-често предпочита да приема предложения за участия извън граница. Азис няма никакво време и от месеци не е ходил да го види. Дори внучката му Рая не ходи при него, тъй като живее с майка си Рая в столицата.

Троян обаче не се сърди на никого. Той споделя, че най-ценното нещо за него в живота е семейството. Азис имал против майка му Гергина да заработва в чужбина, за да получи европенсия, но съпругът ѝ не се противял. Той искал всички да са доволни, а най-голямото му щастие е, когато все пак някой се сети за него и го навести.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати