Дарина Йотова остава без бъдеще! Не отиде на училище

Дара

Певицата Дарина Йотова е изгубена. Музикалната кариера е на път да остане единственото, с което младата надежда ще може някога да изкарва пари, и то само ако пробие.

Варненката още преди време призна, че не ѝ остава време за училище и уроци покрай многото проекти, които е стартирала. Днес обаче положението е по-сложно. Момичето трябваше да започне 12-ти клас на 15-ти септември. Тя обаче дори не благоволи да се появи на откриването на учебната година.

Вероятността на остане без диплома за средно образование е надвиснала над 18-годишната изпълнителката. В първия учебен ден тя дори не бе в родна Варна, а в Благоевград, където имаше участие. Докато всички нейни съученици се приготвяха за последната година в гимназията, Дара се кълчеше на сцената, пише КлюкиБг.

Говори се, че Йотова преминава в 12-ти клас само благодарение на милостта на учителите си. На поправителните изпити те ѝ писали тройки, но тази година милост няма да има. Дара пък нехаела, защото смятала да се занимава само с музика и не мислела, че образованието у нас, било то и задължителното средно, има някаква тежест.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати