Съдът реши! Ето кой е убил дъщерята на Уитни Хюстън

Дъщерята на Уитни Хюстън

Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина почина през 2015-та година, след като прекара шест месеца в кома. Тя бе намерена дрогирана в безсъзнание във ваната си на 31-ви януари същата година. Съдът реши – отговорен за кончината ѝ е гаджето ѝ, рапърът Ник Гордън.

Съдия Джаксън Бедфорд от Атланта взе решение по един от най-шумните процеси отвъд Океана. Магистърът призна Гордън за юридически отговорен за смъртта на Боби Кристина. Това обаче не означава, че момчето е фактически виновно. Гордън просто нито се явява в съда, нито е изпратил свой адвокат. Това пречи фактите да бъдат разгледани и взети предвид.

Процесът бе заведен от близките на починалата дъщеря на Уитни Хюстън. Те искат от предполагаемия виновник за смъртта на Боби обезщетение в размер на 50 млн. долара.

Гордън загуби делото заради неуважението си към съда. Той обаче има право да обжалва. Единствените известни факти около кончината на Боби Криатина са, че във фаталната вечер тя е приела концентрат в комбинация с лекарства, кокаин и морфин.

От прокуратурата отказват да подведат гаджето ѝ под отговорност за убийство и срещу него се води само гражданско дело. Ако все пак обжалва присъдата на съдия Бедфорд, Ник може да получи рекордна по размери глоба от съдебните заседатели. Но пък ще се измъкне от присъда за убийство.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари