Мис Крокодил поиска 30 млн от Бередин

Антония Петрова

Антония Петрова изнудва съпруга си. За да се разведат, мис България 2009-та е поискала от Александър Бередин 30 милиона.

Разводът между Петрова и Бередин определено ще е тежък. Русата перничанка не се е чувала с руснака от близо три месеца. Двамата общуват само посредством адвокатите си. Раздялата им е крайно изненадваща дори и за най-близките. Всички се чудят каква е причината за войната, която двамата са обявили един на друг.

Антония е решена да ошушка все още законния си съпруг. Той като че ли не е много съгласен, така че битката скоро ще се пренесе и в съда. Една от тиражираните версии за случващото носи, че руснакът има любовница. Според други неразумни финансови решения го довели до фалит, а Антония мъж без пари не търпяла, пише 24 часа.

За да си върне и да извлече максимума от брака си, перничанката решила да разори съпруга си. Тя се е консултирала с адвокат. Като се вземат предвид скандалите от миналото, когато Александър я отвлече и преби, нашенката следва да получи солидно обезщетение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати