Фики и Преслава не могат да се гледат! Каква е причината?

Фики и Преслава не могат да се гледат! Каква е причината?

Невиждана досега студенина цари в отношенията на фолкаджиите Преслава и Фики Стораро. Дълго време двамата интимничеха по време на участия, но след скорошна тяхна изява в столичен клуб стана ясно, че вече не са си особено близки.

През цялото време те страняха един от друг и не смееха да се погледнат в очите, дори когато пееха прочувствени дуетни парчета. При други положения щяха да са като залепени на сцената, но сега сякаш се виждаха за пръв път и не смееха да се доближат един до друг.

Фики и Преслава не могат да се гледат! Каква е причината?
Снимка: planeta.tv

Необичайното поведение на изпълнителите веднага направи впечатление на техните фенове и те започнаха да се чудят каква ли е причината за разрива в отношенията им, пише ХотаренаНет.

Някои предполагат, че мотивите за тяхното странене един от друг са много лични. Според други път това е само поза за пред публиката и в действителност двамата колеги са в отлични отношения.

Вероятно им е писнало да ги спрягат за любовници и са решили да се държат малко по-обрано по време на участия, допускат най-верните почитатели на звездите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати