Миглена Ангелова обиди Рени в национален ефир

Миглена Ангелова

Телевизионната журналистка Миглена Ангелова, която в момент е част от риалити формата ВИП Брадър изложи своята съквартирантка Рени пред цяла България. В национален ефир тя се обърка към фолкаджийката с най-грозни думи и я направи за смях пред всички.

Неприятната сцена се разигра по време на първите елиминации в новия сезон на предаването, когато участниците имаха право да зададат въпроси към номинираните за изгонване. Сред тях тази седмица беше и водещата на Искрено и лично, която съквартирантите заподозряха в сексуално влечение към богаташа Боби.

Наскоро всички видяха как Ангелова му се нахвърли, за да го масажира. След като останалите участници я разпитаха за отношението ѝ към милионера, тя не се сдържа и се изкикоти. А после взе да се оправдава, че просто е била страшно благодарна на своята марионетка за грижите, които е положила към нея по време на мисията и е искала да ѝ се отплати с разтривка.

И въпреки че Миглена изглеждаше убедена в твърденията си, Рени показа, че не е много съгласна с нея. Тогава Ангелова я посече с думите: Ти не се обаждай, зациклила си сексуално!

Думите на журналистката със сигурност засегнаха изпълнителката. Да не забравяме, че в момента тя е в развод със съпруга си и тази тема ѝ е болна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати