Мръсната тайна на Роро от ВИП Брадър погнуси всички

Роро

Телевизионният водещ Роро, който е сред участниците в тазгодишния ВИП Брадър, пази срамна тайна. Кавалджиев, който сме свикнали да виждаме в образа на мъжага, всъщност носи нежна душа и си пада по мъже.

Това стана ясно, след като в разговор със скандалния си съквартирант Алек Сандър, той заяви, че са в „един гювеч“ и палавият манекен му е много познат отнякъде. Още с влизането си в Къщата блондинът направи заявка за доста разкрепостен човек, докато Роро предпочете да запази в тайна сексуалните си предпочитания.

Според слуховете обаче и двамата участници залитат по представители на силния пол и дори посещават известен софийски гей-клуб, където могат да бъдат засечени най-изявените представители на тази общност в страната, пише ШОУ. Трябва да отбележим обаче, че Роро не е сред най-честите посетители на въпросния бар.

Заради имиджа, който се старае да поддържа, той бил фен на анонимните свалки в интернет и когато имал нужда от другарче, което да го топли през нощта, предпочитал да го потърси в някое мобилно приложение.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти