Съквартирантите притеснени заради първия секс в Къщата

Емануела
Снимка: youtube-com

С влизането на скандалната фолк дива Емануела в шоуто ВИП Брадър страстите в Къщата доста се нажежиха. Сексапилната изпълнителка и един от съквартирантите – милионерът Борислав Комсийски, получиха тайната мисия да се преструват на двойка пред останалите и това провокира противоречиви реакции сред участниците в играта.

Още в момента, в който се видяха, Емануела и Боби се награбиха страстно, а след това бяха като залепени един за друг. Те дори се усамотиха, за да разберат малко повече един за друг и да се наговорят как ще отговарят на въпросите за тяхната връзка, които по-любопитните играчи ще им зададат.

Междувременно никой от играчите не скри изненадата си относно партньорството на певицата и най-заглеждания мъж в тазгодишното предаване. Идеята, че в Къщата има двойка, малко притесни някои от участниците, които предположиха, че двамата влюбени ще пожелаят да изконсумират връзката си и първият секс в къщата ще е факт.

Борислава Комсийски

Сред една от най-драматичните съквартирантски реакции на ставащото се безспорно беше тази на водещия с нежна душа Роро. С тъга в погледа и гласа той заяви на Емануела, че Борислав е най-желаният участник в Къщата и много хоро са му хвърлили око.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати