Калин Терзийски пак посегна към чашката

Калин Терзийски
Снимка: facebook-profil

Писателят Калин Терзийски отново посегна към чашката. Пристрастен към алкохола, той не успя да устои на порока дори в риалити предаването Фермата.

В един момент всички повярваха, че Калин е превъзмогнал зависимостта си. Точно преди седмичната класова битка обаче той се напи. В нея трябваше да се определи кои от участниците ще спи в къщата на богатите и кои – в плевнята при бедните.

В битката Калин изглеждаше неадекватно и говореше бавно. Той дори не успя да познае стихотворение на Христо Ботев На прощаване и го сбърка с Майце си – нещо непростимо за един писател. Той обаче побърза да се оправдае, че не го е познал, защото е чел прекалено много и знанията му се преплитат, пише ПИК.

Елен Колева изпадна в потрес от поведението на човека, с когото делеше едно легло доскоро. Ася Капчикова се опита да ѝ обясни, че Калин е пиян, което я разстрои още повече. Актрисата всячески се опита да обясни, че писателят, който и до днес ѝ е на сърце, има много слаб ангел, а когато пие, се превръща в коренно различен човек. Изпие ли дори само една глътка, връщане назад няма.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати