Брад Пит на детектора на лъжата заради Котияр

Брад Пит на детектора на лъжата заради Котияр

Брад Пит ще се подложи на детектора на лъжата. Холивудският актьор е готов на всичко, за да докаже на все още законната си съпруга Анджелина Джоли, че не е имал афера с колежката си Марион Котияр.

Пит е готов на всичко, за да накара Анджелина да оттегли документите за развода. Тя обаче е категорична, че няма да прекрати съдебния иск.

Джоли иска незабавно да приключи брака си с Брад и да вземе пълното попечителство над шестте им деца. Те не са се виждали с баща си от миналия понеделник, когато актрисата подаде молбата за развод и веднага след това се изнесе под наем в друго имение.

Марион Котияр

Анджелина е стигнала далеч в опитите си да раздели Брад от децата му. Тя е блокирала номерата му и не им позволява да се чуват дори по телефона.

В документите по развода като причина за желанието си да получи развод тя е посочила непреодолими различия. Според запознати красавицата е убедена, че Пит ѝ е изневерил с Марион Котияр. Други обаче твърдят, че актьорът е посегнал на най-голямото им дете – Мадокс. В момента тече разследване по случая.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати